QUEEN BEAN KOFFIES

Daar staat hij dan te blinken, uw mooie koffiemachine. Maar nu wilt u er nog de heerlijkste koffie uit krijgen, of u bent al een tijdje op zoek naar de perfecte koffieboon die bij u past. Dan kunt u vanaf nu thuis genieten van de heerlijkste koffiebonen van Queen bean, speciaal door ons geselecteerd.

De koffiebonen die zijn gebrand worden tot een jaar na branddatum door Queen Bean als vers aangemerkt. Een jaar na branddatum is wat ons betreft de uiterste consumptiedatum voor de koffieboon.

Koffie houdt niet van hoge temperaturen, zuurstof, vocht, droogte en licht. De ideale plek om koffie te bewaren is dus in een kast waar het fris, droog en donker is. De koffiebonen zijn verpakt in een koffiezak met ventiel, waardoor de koolstofdioxide, wat een natuurlijk conserveringsmiddel in de boon is, uit de zak kan. Zo komt de koffiezak niet bol te staan. Het voordeel is dat er geen zuurstof via het ventiel bij de koffie komt, zodat de koffie zo lang mogelijk vers blijft. Is het pak koffie geopend, doe de bonen dan in een luchtdicht afsluitbare doos. Doordat de koffie afgesloten is van zuurstof, blijft de kwaliteit gegarandeerd en houd je de koffiebonen het langst vers.

Lukt het u maar niet om de juiste smaak in te stellen? Ik geef u graag advies, over smaken en instellingen van uw machine. Stel gerust uw vraag via info@queenbean.nl en ik reageer zo snel mogelijk om u te helpen.

bestel hier uw koffie:

NOIR DESIR

Deze melange doet denken aan donkere chocolade met een vleugje zuurheid van gekonfijt fruit.

75% arabica en 25% robusta. Perfect geschikt voor cappuccino en latte macchiato Brandtemperatuur: 226 graden. Ook zeer geschikt voor om espresso te maken.

1000 GRAM € 18,95

YELLOW BOURBON

De Brazil Yellow Bourbon is een speciaal ras, omdat de koffiebes niet rood, maar geel is.

Gewassen en gedroogd met de bessen er nog gedeeltelijk omheen. Zoetere en mokka-achtige smaak. Milde koffie, medium roast, 100% arabica, semi washed.

1000 GRAM € 18,95

Prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzendkosten.