reserveren

Minimaal 2 uur geniet u en uw gasten van de lekkerste koffie en thee. U heeft ter plekke keuze uit alle soorten koffie en thee van Queen Bean. 

Heeft u een evenement of een andere gelegenheid gedurende een dagdeel? Kies dan voor deze optie en wij voorzien uw gasten van koffie en thee!

U organiseert een dagvullend programma en wilt u gasten onbeperkt voorzien van koffie en thee. Wij ontzorgen u daarin volledig!

Heeft u speciale wensen of bijvoorbeeld een evenement op meerdere dagen? Kies bij het reserveren deze optie wij zorgen dat u niets tekort komt!

Standaard komen wij met 1 barista op de door uw aangevraagde datum. We zullen +/- 30 minuten voor aanvang aanwezig zijn voor de opbouw. 

Inclusief: alle koffie soorten, thee, koekjes, suiker, melk en zoetstof. We hebben nog eens 30 minuten nodig voor de afbouw. De afmetingen van het koffiepaleisje zijn: 230 x 165 x 240 cm. Er dient één lege 16 Amp. 220 volt groep aanwezig te zijn. Na het reserveren van ‘op maat' wordt contact met u opgenomen om uw wensen te bespreken. Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw.